Notvikens IK DFF 2

Referat: Kågedalens AIF - Notvikens IK DFF 2

Tre M som i......

Samling vid Tunavallen kl 10.00 för avresa mot Kågedalen i två mininbussar, där allt är på topp.
Vi anländer ca 1.5 timmar innan avspark, till Arenan där matchen spelas på naturgräs.
Matchgenomgång sedvanligt med Lasse som trycker på vad vi bör tänka och agera ute på plan. Mot de lag vi förlorade mot i seriepremiären på Skogsvallen med 2-7.
Uppvärmningen löper på sedvanligt med utespelare, avbytare och målvakt.
KL 13.00 avspark.
Det började med att KAIF höll i taktpinnen från start, med sitt ursprungsspel dvs långa bolla rakt fram i banan mot deras snabba FW & YM. Vilket resulterade att 1-0 & 2-0 var ett faktum efter ca 15 minuter.
Efter denna kalldusch knöt Notviken handen i fickan och kämpade in sig i matchen med en reducering av My & kvittering av Maja.
Halvitidsreultat 2-2.
Andra halvlek började lite som första KAIF utökade till 3-2 & 4-2.
I matchens sista minut får Notviken en hörna som studsar en gång innan den tredje målgöraren som de andra också börjar på bokstaven M vilket är Malin med ett rungande skott rätt upp i nättaket.
INGEN hann med jag tror alla bara stod och gapade t.o.m domaren....
Sammanfattningsvis en match där Notviken spelar med nästan ett rent F17 lag utöver de rutinerade spelarna Josefin & Malin. Så jobbar man konstant och fokuserar på sitt spel genom att försöka spela sig fram till avslut och lyckas många gånger, lite tråkigt för Notvikens mittfält som ser många gånger ser bollarna passera ovan där från KAIF´s försök till att komma med långa bollar till sina snabba FW & YM.
Värt att notera är upphämtningen i första halvlek från 0-2 i underläge till 2-2.
Kommande vecka ska Notviken IK DFF F17/ Div2 jobba vidare med utvecklingen av spelarna i denna trupp.
Väldigt spännande följa deras utveckling.